Krydda tillvaron i Salthamn – Skörda och tillaga din egen måltid i det vilda

Vill du uppleva smaken av Gotland som skapas av den kalkhaltiga marken och det milda maritima klimatet är du välkommen till Salthamn som ligger en mil norr om Visby. I den gotländska naturens skafferi hittar du läckerheter som annars återfinns i Medelhavsområdet som exempelvis fikon, sparris och Bourgogne-tryffel. Lägg till örter och grönsaker, produkter från närliggande gårdar och du har ingredienserna i den måltid du själv kan tillaga och avnjuta utomhus vid det ätbara bordet. Kom till vår ö och besök Salthamn där du kan sätta dig till bords ute i det vilda. Du får själv vara med att skörda och tillaga måltiden som du sedan äter utomhus.

https://www.destinationgotland.se/sv/gora-gotland/mikroaktiviteter/livsnjutaren/krydda-tillvaron-i-salthamn/