Lössnökörning i närhetslivet #shorts

I Boden har vi nära till fantastiskt fin skoterkörning. Intresset för lössnökörning har ökat stort i Boden på senare tid och en som fastnat stenhårt är Åsa Lindgren i Unbyn.
– Man får fara ut i naturen och tar sig till så fina ställen som man aldrig hade kunnat ta sig till annars. Jag har alltid ett stort leende under hjälmen. Det kickar ju alltid igång adrenalinet också så klart, säger hon.

Nästa nummer av brozinet #Närhetsliv kommer ut 10 april 2021 och där kan du läsa mer om Åsa och hennes skoterkörning. Missa inte det!

Med detta vill vi också skicka med en liten påminnelse. Vill du köra i lössnön, se till att du gör det på en plats där du har tillåtelse från markägaren eller är helt säker på att du inte skadar underliggande vegetation. Och ha alltid med en kompis.

#närhetsliv #boden #backcountry #lössnökörning #skoter #snowmobile #brp #skidoo #norrbotten #brozine #shorts