Del 2, Vår historia

Vi återupptar sändningarna!

Med stor sorg i vårt hjärta tvingas vi nu återkomma till våra intressenter via våra digitala media.

ATG Hockeyettan valde under pågående förhandlingar mellan oss och dem att begära Bodens Hockeyförening i konkurs, detta utan att vi hade en enda obetald faktura. Detta har orsakat enorm skada för vårt varumärke, vilket kommer ta en en oerhörd tid och energi för föreningen att reparera.

Det är ett haveri av aldrig tidigare skådat slag. Förtroendevalda i ATG Hockeyettan startat skiljeprocess mot egen medlem för att sedan begära medlemmen i konkurs, allt sker med syftet att få bort oss ur förbundsserien Hockeyettan eller tvinga oss att underteckna deras affärsavtal.

Vi tvingas nu att berätta vår historia till våra intressenter via egna kanaler.

Styrelsen Bodens Hockeyförening