Home Kanaler - Piteå IF Segerpott till damallsvenskans vinnare Piteå – Nyhetsmorgon

Segerpott till damallsvenskans vinnare Piteå – Nyhetsmorgon

0
Segerpott till damallsvenskans vinnare Piteå – Nyhetsmorgon

Piteå vann allsvenskan i lördags och nu får de som första damlag en bonus på drygt 200 000 kronor. Olof Lundh kommenterar denna positiva utveckling och entreprenören Dan Olofsson, som varit en av initiativtagarna, delar ut Segerpotten till piteå-spelarna Ellen Löfqvist och Nina Jakobsson.
Nyhetsmorgon i TV4 från 2018-10-31:
Nyhetsmorgon är TV4:s morgonprogram som funnits i rutan sedan 1992. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare är bland andra Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessica Almenäs