Skidåkare är ensamvargar, tvärviggar, snoriga, …

Skidåkare är ensamvargar, tvärviggar, snoriga, tjuriga och egensinniga eller hur? Åren i Piteå Elits sällskap har lärt mig att inget är mer fel än det. Att vara skidåkare på den nivå som Viktor är är så långt från ensamvargen man kan komma. Tjurig – javisst. Tränar man +800 timmar krävs ett stort mått tjurighet. Men ensamvarg, nä. Man tränar med konkurrenter, har en personlig tränare, är med i en klubb, det är skidleverantörer, vallateam, sponsorer m fl som involveras. Viktors vardag är vardagen som entreprenör och egen företagare och dagen tar inte slut för att ett tufft träningspass är genomfört.

Läs Viktors dagsrapport från Pagla:
”Regning eftermiddag (torsdag) på Paglastadion, Boden. Sprintpass på schemat för mig + Jenny (Larsson) och Johannes (Hortlund). Självklart var Jocke Abrahamsson på plats och filmade! /VB”


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • Piteå Elit ( facebook )
  • Video URL : https://facebook.com/662368210829409