Crossfix Backcountry Challenge 2018

I lördags gick Crossfix Backcountry Challenge av stapeln i Kåbdalis för fjärde året i rad. Av 20 tävlande lag plockades segern hem av Arjeplogskillarna Christoffer Löfbom och Samuel Lindahl. Telemäklarna var med och såg till att publiken kunde följa tävlingen i snöskoterorientering live med hjälp av uLocate GPS-trackers. Vi tackar arrangörerna Crossfix AB och Kåbdalis Skidliftar för en bra tävling och en härlig dag i snön!


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • Telemäklarna i Sverige AB ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//Telemaklarna/videos/1791150067584584/

 
DELA
Föregående artikelIntervju med Gustav Nordh
Nästa artikelLivet går så fort. Och så långsamt
Telemäklarna i Piteå
Telemäklarna är ett företag som erbjuder avancerade kommunikationslösningar till alla storlekar på företag och myndigheter. Vi erbjuder värdeskapande lösningar. Vårt motto är att en lösning från Telemäklarna skall ge mer tillbaka i resultat än dess kostnad.