Lasse Jonsson, Piteå Ridklubb

Känner du det största supporterhjärtat?

Hjälp oss utse Årets Supporter, lämna ditt namnförslag och vilket lag/förening personen stöttar, samt en kort motivering till varför du tycker att just hen ska vinna titeln ”Årets Supporter” i kommentarsfältet (tagga gärna personen). Finalisterna kommer att publiceras om ca 3 veckor och vinnaren kammar hem ett fint pris.

Lasse Jonsson Piteå Ridklubb


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • Telemäklarna i Sverige AB ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//Telemaklarna/videos/1696013980431527/

 
DELA
Föregående artikelMedborgarlöften – Polisen i Piteå
Nästa artikelSmäckrande Argentinsk tango
Telemäklarna i Piteå
Telemäklarna är ett företag som erbjuder avancerade kommunikationslösningar till alla storlekar på företag och myndigheter. Vi erbjuder värdeskapande lösningar. Vårt motto är att en lösning från Telemäklarna skall ge mer tillbaka i resultat än dess kostnad.