Menhuvaligen. Vi ser, du gör, Lisa. Det är inte …

Menhuvaligen. Vi ser, du gör, Lisa. Det är inte säker att vi riktigt förstår hur plågsamt trött man kan köra sig på det där bandet i Östersund. Och inte tänker du väl invänta snön och skidsäsongen i ryggläge?

”Hej på er! I fredags var det min tur att plågas på bandet med ett av årets två maxtestet. Som Emma skrev här efter sitt test så är det verkligen en häftig känsla att ge allt och lite till… Detta konstaterade jag rätt fort efter avslutat test som ni ser på filmen. SÅ nöjd, TRÖTT och glad. Härligt med positiva besked om att träningen går åt rätt håll, nu är det bara att invänta snön och skidsäsongen. Jag längtar!

Kram/ Lisa”


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • Piteå Elit ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//697293393721237/videos/1416749215108981/