Karlbergsteatern Sköna 80-tal

Karlbergsteatern 2017

Den 28 juni är det premiär för årets Karlbergsteater - ”Sköna 80-tal” - en härlig gammal tradition men förstås med en ny uppsättning! Några av de medverkande sågs senast på stan, letandes efter Cecils café och Triohallen. Se hur det gick här! TÄVLING: Världens första (?!) ”Doppesogram”! Jajamän, du och dina vänner eller arbetskamrater kan få doppesbesök av Märta och Maja (alias Åsa Ivarsdotter och Siw Öhman) som kommer hem till er med en 12-bitars tårta, 2 fribiljetter och dåligt hyfs. Gör så här för att tävla: 1. Gilla och dela videon 2. Tagga minst en 80-talsdiggande vän som du vill se Karlbergsteatern med 3. Skriv en kort motivering varför ni ska vinna! 4. Klart! Vinnaren utses av Karlbergsteaterns jury och juryns beslut kan inte överklagas. Senast 8 juni behöver vi ditt tävlingsbidrag. Doppesogrammet levereras inom Piteå Kommun under juni-augusti 2017 enl. ök. (Tips: Hugg en tårtbit innan Märta länsar fatet!) Se alla datum för föreställningar i Juni, Juli och Augusti: www.karlbergsteatern.se

Publicerat av Karlbergsteatern den 4 juni 2017

Den 28 juni är det premiär för årets Karlbergsteater – ”Sköna 80-tal” – en härlig gammal tradition men förstås med en ny uppsättning!
Några av de medverkande sågs senast på stan, letandes efter Cecils café och Triohallen. Se hur det gick här!