En egen väg

En egen väg

Ett podd tips från oss inför kvällen surfa in på www.enegenvag.se eller www.soundcloud.com/enegenvag där kan du ta del av berättelserna om människor som vågat ta steget och göra verklighet av sina drömmar. Bland annat Elin Larsson som vid 5års ålder bestämde sig för att bli pilot vilket ledde till 4års flygande i den Indonesiska djungeln.

Publicerat av Norrlands Bil Piteå Torsdag 16 februari 2017

En egen väg

Ett podd tips från oss inför kvällen surfa in på www.enegenvag.se eller www.soundcloud.com/enegenvag där kan du ta del av berättelserna om människor som vågat ta steget och göra verklighet av sina drömmar. Bland annat Elin Larsson som vid 5års ålder bestämde sig för att bli pilot vilket ledde till 4års flygande i den Indonesiska djungeln.
Video/Facebook Norrlands Bil Piteå