Anna och Luleå Energis skoinsamling

Barn världen över har drömmar om att en dag spela basket på professionell nivå, men många har inte ens råd att köpa ett par basketskor. Sedan några år tillbaka har Anna Barthold samlat ihop basketskor från sina lagkamrater i landslaget och klubblagen för att sedan skicka till barn som har, precis som hon hade när hon var liten, drömmar om att bli basketproffs. 

Nu går Luleå Energi in med ytterligare resurser som gör att Anna i samarbete med dem kan skicka ännu fler skor till fler barn världen över. För att kunna hjälpa så många som möjligt behöver vi nu din hjälp. Leta rätt på dina gamla basketskor och ta med dem till matchen mot A3 nu på torsdag 19.00 i Luleå Energi Arena. Matchvärden Luleå Energi har ordnat en uppsamlingsplats i foajén där du kan lämna dina skor. Vi ses på torsdag!