Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Haparandaelever provade på att vara Europaparlamentariker – Haparanda Lokalteve
Home Kanaler - Haparanda Stad Haparandaelever provade på att vara Europaparlamentariker

Haparandaelever provade på att vara Europaparlamentariker

0
Haparandaelever provade på att vara Europaparlamentariker
9c10f76272d2dd7a1b82cb988ec580b4

Ellen Norgren och Ville Pankolainen går sista året på samhällsvetenskapsprogrammet på Tornedalsskolan. Den 8 december höll de ett kort anförande i Europaparlamentets plenisal. Mycket bra jobbat!

Läs mer om deras upplevelse i Strasbourg här: http://www.haparanda.se/24128.html