Home Kanaler - Korpen Haparanda Zumba Fitness Korpen Haparanda

Zumba Fitness Korpen Haparanda

0
Zumba Fitness Korpen Haparanda
Zumba-Fitness-Korpen-Haparanda

Vad är zumba?
Ett Zumbapass, normalt ca en timme långt, kombinerar rörelser från salsa, hiphop, samba, merengue, cumbia, reaggaeton och magdans och kan anpassas till män och kvinnor på alla konditionsnivåer. Om du har kommit lite längre i din träning kan du t.ex. lägga till vändningar eller hopp till rörelserna. Till skillnad från traditionell step och aerobics finns det ingen koreografi att öva in så du behöver inte oroa dig om du inte är van dansare. Instruktören upprepar en rörelse om och om igen och går sedan över till en ny rörelse, så passen flyter på bra. Zumbaentusiaster framhåller att passen oftast inte alls känns som träning utan snarare som ett dansparty.
“Hela poängen är att du glömmer att du tränar”

Ses på onsdag

mvh
Rollo 🙂