Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Skolutveckling Gotland 2018 – Gotland Lokalteve
Home Kanaler - Region Gotland Skolutveckling Gotland 2018

Skolutveckling Gotland 2018

0
Skolutveckling Gotland 2018
Skolutveckling-Gotland-2018

Idag 20 september hölls en gemensam kompetensutvecklingsdag för 800 pedagoger och ett trettiotal skolledare från förskola till vuxenutbildning kallad Skolutveckling Gotland 2018 kring digitalisering. På plats fanns namnkunniga experter på området som bjöd på föreläsningar och workshops. Även våra duktiga lokala pedagoger delade med sig av sina kunskaper. Läs gärna mer https://gotland.se/100746