umeå final

👀 OJ OJ OJ OJ OJ!!!!!!!

💪 LADIES GÖR SÄSONGENS BÄSTA MATCH OCH TVINGAR FRAM EN TILL SEMIFINAL PÅ HEMMAPLAN I ICA MAXI ARENA NU PÅ TORSDAG 19.00.

👊 NU FYLLER VI ARENAN GOTLAND!!!!!

SLUTRESULTAT: 73-97 (19-26, 14-23, 23-26, 17-22)

Föregående artikelUntitled Video …
Nästa artikelUntitled Video …
Visby Ladies är sprunget ur Visby AIKs basketavdelning som 1983/84 gjorde sin första säsong i dåvarande Elitserien, det som idag heter Basketligan Dam, och ända sedan dess så har det som idag är Visby Ladies spelat i sveriges högsta basketliga för damer vilket gör att det bara är Södertälje BBK, som i början på 70-talet tog klivet upp i Elitserien, som spelat längre än Visby Ladies i svensk dambaskets finrum i sträck. Idag spelar Visby Ladies sina hemmamatcher i den toppmoderna sporthallen ICA Maxi Arena där möjligheterna för basketevenemang i världsklass finns.