👊 I helgen tar vi emot AIK Basket för första …

👊 I helgen tar vi emot AIK Basket för första gången i ICA Maxi Arena och vi har chansen att ta fjärdeplatsen i ligan vid vinst.

⬇️ Hör vad Brandy Montgomery har att säga om den matchen!


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • Visby Ladies ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//visbyladies/videos/1589898041095163/

 
DELA
Föregående artikelMoberg om nya kontraktet
Nästa artikelUntitled Video …
Visby Ladies är sprunget ur Visby AIKs basketavdelning som 1983/84 gjorde sin första säsong i dåvarande Elitserien, det som idag heter Basketligan Dam, och ända sedan dess så har det som idag är Visby Ladies spelat i sveriges högsta basketliga för damer vilket gör att det bara är Södertälje BBK, som i början på 70-talet tog klivet upp i Elitserien, som spelat längre än Visby Ladies i svensk dambaskets finrum i sträck. Idag spelar Visby Ladies sina hemmamatcher i den toppmoderna sporthallen ICA Maxi Arena där möjligheterna för basketevenemang i världsklass finns.