👊 I helgen tar vi emot AIK Basket för första …

👊 I helgen tar vi emot AIK Basket för första gĂ„ngen i ICA Maxi Arena och vi har chansen att ta fjĂ€rdeplatsen i ligan vid vinst.

âŹ‡ïž Hör vad Brandy Montgomery har att sĂ€ga om den matchen!


VIDEOKÄLLA - videon Ă€r delad frĂ„n
  • Visby Ladies ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//visbyladies/videos/1589898041095163/

 
FöregÄende artikelMoberg om nya kontraktet
NĂ€sta artikelUntitled Video …
Visby Ladies Àr sprunget ur Visby AIKs basketavdelning som 1983/84 gjorde sin första sÀsong i dÄvarande Elitserien, det som idag heter Basketligan Dam, och Ànda sedan dess sÄ har det som idag Àr Visby Ladies spelat i sveriges högsta basketliga för damer vilket gör att det bara Àr SödertÀlje BBK, som i början pÄ 70-talet tog klivet upp i Elitserien, som spelat lÀngre Àn Visby Ladies i svensk dambaskets finrum i strÀck. Idag spelar Visby Ladies sina hemmamatcher i den toppmoderna sporthallen ICA Maxi Arena dÀr möjligheterna för basketevenemang i vÀrldsklass finns.