👊💪 3:E RAAAAKAAAAAA! 💪👊 Ladies vinner…

👊💪 3:E RAAAAKAAAAAA! 💪👊

Ladies vinner även ”returmötet” mot Mark och denna gång är det 16 poäng som skiljer lagen åt efter att Ladies ryckt med tre minuter kvar och gjort 14-0. Nästa match är redan nu på Onsdag hemma mot Alvik 19.00 vilket lär bli en riktig publikfest.

Poänggörare Ladies: Nici Gilday 26, Brandy Montgomery 20, Rashida Timbilla 15, Johanna Petersson 8, Felicia Camara-Ponturo 4, Regina Palušná 3, Johanna Wolde 2.


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • Visby Ladies ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//visbyladies/videos/1552437461507888/

 
DELA
Föregående artikelJesper Eliasson gjorde sin 150e match idag💛💙…
Nästa artikelUntitled Video …
Visby Ladies är sprunget ur Visby AIKs basketavdelning som 1983/84 gjorde sin första säsong i dåvarande Elitserien, det som idag heter Basketligan Dam, och ända sedan dess så har det som idag är Visby Ladies spelat i sveriges högsta basketliga för damer vilket gör att det bara är Södertälje BBK, som i början på 70-talet tog klivet upp i Elitserien, som spelat längre än Visby Ladies i svensk dambaskets finrum i sträck. Idag spelar Visby Ladies sina hemmamatcher i den toppmoderna sporthallen ICA Maxi Arena där möjligheterna för basketevenemang i världsklass finns.