👊đŸ’Ș 3:E RAAAAKAAAAAA! đŸ’Ș👊 Ladies vinner…

👊đŸ’Ș 3:E RAAAAKAAAAAA! đŸ’Ș👊

Ladies vinner Ă€ven ”returmötet” mot Mark och denna gĂ„ng Ă€r det 16 poĂ€ng som skiljer lagen Ă„t efter att Ladies ryckt med tre minuter kvar och gjort 14-0. NĂ€sta match Ă€r redan nu pĂ„ Onsdag hemma mot Alvik 19.00 vilket lĂ€r bli en riktig publikfest.

PoÀnggörare Ladies: Nici Gilday 26, Brandy Montgomery 20, Rashida Timbilla 15, Johanna Petersson 8, Felicia Camara-Ponturo 4, Regina Paluƥnå 3, Johanna Wolde 2.


VIDEOKÄLLA - videon Ă€r delad frĂ„n
  • Visby Ladies ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//visbyladies/videos/1552437461507888/

 
DELA
FöregĂ„ende artikelJesper Eliasson gjorde sin 150e match idag💛💙…
NĂ€sta artikelUntitled Video …

Visby Ladies Àr sprunget ur Visby AIKs basketavdelning som 1983/84 gjorde sin första sÀsong i dÄvarande Elitserien, det som idag heter Basketligan Dam, och Ànda sedan dess sÄ har det som idag Àr Visby Ladies spelat i sveriges högsta basketliga för damer vilket gör att det bara Àr SödertÀlje BBK, som i början pÄ 70-talet tog klivet upp i Elitserien, som spelat lÀngre Àn Visby Ladies i svensk dambaskets finrum i strÀck. Idag spelar Visby Ladies sina hemmamatcher i den toppmoderna sporthallen ICA Maxi Arena dÀr möjligheterna för basketevenemang i vÀrldsklass finns.