Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Mysvlogg från Visby av Elin Kero – Gotland Lokalteve
Home Kategorier Film Mysvlogg från Visby av Elin Kero

Mysvlogg från Visby av Elin Kero

0
Mysvlogg från Visby av Elin Kero
Publicerades den 17 apr. 2017

I den här vloggen är jag på vårmöte på Gotland tillsammans med Medeltidsveckan. Jag jobbar som fotograf och filmograf för dem och på mötet pratade vi om vilket material som kommer behövas under kommande Medeltidsvecka – v.32 2017! Längtar så! Samtidigt fick jag en mysig weekend i Visby 🙂

Video/Youtube nevnarien