Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Vlog havsöringfiske Gotland – Gotland Lokalteve
Home Kategorier Jakt & Fiske Vlog havsöringfiske Gotland

Vlog havsöringfiske Gotland

0
Vlog havsöringfiske Gotland
Publicerades den 17 maj 2017

Havsöringfisket kan vara både glamoröst och mindre glamoröst, tro mig! Här har jag samlat ihop några dagars fiske från Gotland, april/maj 2017. Ursäkta om ljudet är lite struligt i klippet, videoredigeraren och jag är inte direkt sams!
Music: http://www.bensound.com Acoustic breeze, Sunny and Little Planet

Video/Youtube Sussi Stridh Sportfishing