Home Okategoriserade Anders Ekström, VA och Ulf Almgren, gata/park på teknikförvaltningen, vinnare av Förnyelsepriset 2016!

Anders Ekström, VA och Ulf Almgren, gata/park på teknikförvaltningen, vinnare av Förnyelsepriset 2016!

0
Anders Ekström, VA och Ulf Almgren, gata/park på teknikförvaltningen, vinnare av Förnyelsepriset 2016!

Och vinnaren av Förnyelsepriset är…

Stort grattis till Anders Ekström, VA och Ulf Almgren, gata/park på teknikförvaltningen, vinnare av Förnyelsepriset 2016! Bidraget heter ”Rosorna räddade! Vatten trots vattenbrist för grönt och rent sommargotland!”
Motivering: ”En sann förnyelse som fötts utifrån en allvarlig situation för vår ö. Ett påtagligt problem med vattenbrist hanterades på ett kreativt sätt så att behoven kunde tillgodoses. En genial, men ack så enkel lösning, som inspirerar andra att hitta effektiviseringar i vardagen. Bidraget innehåller förutom förnyelse, samarbete över organisationsgränser vilket ofta bidrar till ett stort mervärde, uppfinningsrikedom och ett starkt hållbarhetsperspektiv.”

Video/Facebook Region Gotland