Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Mot Visby! Medeltid i tunnelbanan – Gotland Lokalteve
Home Kanaler - Destination Gotland Mot Visby! Medeltid i tunnelbanan

Mot Visby! Medeltid i tunnelbanan

0
Mot Visby! Medeltid i tunnelbanan

Efter sol och bad kommer medeltid som man säger här på öjn. Stockholms tunnelbana svämmade plötsligt över av resenärer på väg rakt in i v.32 – en Medeltidsvecka som nu firar 30 år med en fest som aldrig kommer att glömmas. http://www.gotlandjordenrunt.se #gotlandjordenrunt

Youtube/Destination Gotland