Nära husliv: Familjen Meurling bygger nytt | Del 1

Mikaela och Erik Meurling sålde lägenheten i Stockholm och började leta hus där. I stället hittade de en tomt på Sävastön i Boden och här bygger de familjens drömhus: en 1 1/2-plansvilla i New Englandstil, nära naturen och nära förskolan. Följ med på deras husresa!

För urstockholmaren Mikaela var valet enkelt, hon älskar vinter och friluftsliv. Erik, som valt storstaden framför uppväxtens Luleå, fick utmana sina känslor för ett liv norr innan det stod klart – de flyttar upp.
– Vad fint det är här! Och jag tror framför allt att det finns en framtidstro här, som är viktig för oss. Vi flyttar från Stockholms innerstad men vi flyttar inte till någonting som håller på att dö ut utan vi flyttar till något som håller på att byggas upp, säger Erik Meurling.

Vill du veta mer om att bygga bo i Boden? Kika in här: https://boden.se/bodensare/flytta-till-boden/bo-i-boden