Padel i närhetslivet

Boden Padel har snart varit igång i ett år – och vilket premiärår det blev! Intresset för sporten växer snabbt i hela landet och det strömmar till nya spelare på Boden Padel varje vecka. Ungefär 700 personer har gått introduktionskursen.
En som fastnat för den nya trendsporten är Emmy Nordmark. Hon hade testat ett par gånger utomlands utan att kunna reglerna så hon var taggad
på att spela här i Boden.
– Det var roligt att det kom något nytt till Boden. Heja företagarna som vill satsa på vår stad! Det dröjde inte länge efter min förlossning tills jag följde med min sambo Mattias till padelhallen, lärde mig reglerna och fastnade i ”padel-pandemin”. Jag behöver tävlingsmomentet när jag inte spelar handboll. Även om jag och Mattias spelar med vänner så vill jag vinna. Mattias tar inte våra mixmatcher på så stort allvar, så det kan vara heta
diskussioner i bilen på väg hem, säger Emmy och skrattar.