Våga prova – Jobba i skolan i Boden

Boden är en växande kommun. När staden växer behöver vi också fler pedagoger som kan utbilda och guida våra yngre genom livet. Till alla skolor och alla årskurser, från förskollärare, specialpedagoger och kockar, till skolsjuksköterskor och ämneslärare – ja, till alla de tjänster som får våra skolor att fungera söker vi nya medarbetare. Hitta ditt nya jobb på boden.se/jobbaiboden.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • Bodens kommun ( youtube )
  • Video URL : http://www.youtube.com/watch?v=11_2qFHS2lU