Vinnare av årets turistföretag är Bodens campin…

Vinnare av årets turistföretag är Bodens camping & bad!

Malin Nilsson, verksamhetsansvarig
Sveriges näst största stadsnära camping med en imponerande andel om 95% utländska gäster vilket är ett betydande exportföretag och den stora motorn för Boden som livfull sommarstad där anläggningens gäster får handeln att blomstra och starkt bidrar till ett under sommartid levande centrum. Ett lokalt engagerat ägande har investerat i ökad kvalitet, service och breddat utbud. Sammantaget bidrar verksamheten stort till att sätta Boden på den nordnorska kartan och generationer av besökare återkommer glatt, år efter år.


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • Bodens Näringslivsgala ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//149703691735953/videos/1844303782275927/