Löpartävlingen Boden Fortress

Vi har fått många följare och över 500 personer som gillar vår sida men nu vill vi ha fler deltagare i loppet också! Hittills är det ca 25 pers anmälda i 10k och 25 pers i 50k, vårt mål är att minst tredubbla detta! Sista tillfället för ordinarie anmälan går ut sista maj så sluta tveka och anmäl dig till Bodens nya, spännande och unika löpartävling nu!!!

Publicerat av Boden Fortress Tisdag 23 maj 2017

Vi har fått många följare och över 500 personer som gillar vår sida men nu vill vi ha fler deltagare i loppet också! Hittills är det ca 25 pers anmälda i 10k och 25 pers i 50k, vårt mål är att minst tredubbla detta! Sista tillfället för ordinarie anmälan går ut sista maj så sluta tveka och anmäl dig till Bodens nya, spännande och unika löpartävling nu!!!

Video/Facebook Boden Fortress