Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Följ artisternas resa mot premiären av året @ch… – Boden Lokalteve
Home Partners - Western Farm Följ artisternas resa mot premiären av året @ch…

Följ artisternas resa mot premiären av året @ch…

0
Följ artisternas resa mot premiären av året @ch…
8da8df6040220a2263945bec132df7af

Följ artisternas resa mot premiären av året @christmasextravaganza på instagram!
Boden Big Band gästades ikväll av en tvättäkta, eXtravagant trio från Western Farms nuvarande och tidigare ensemble 🎺🎷🎺
Emma Öhman, Theres Lundberg och Linnéa Bäcklund bidrog med en helt makalös och trestämmig guldkant, och hjälpte därmed detta fantastiska storband av forna militärmusikanter att lyfta taket av Saga Teatern! Vill ni njuta mer av dessa sångfåglar som vi är så otroligt stolta över – så väntar ännu en konsert imorgon, Söndag. Annars vet ni vad som gäller, eller hur?
Boka era biljetter till årets uppsättning av @christmasextravaganza redan idag!
www.westernfarm.se


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • WESTERN FARM ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//WESTERNFARM/videos/10153692617987658/