Låten om Western Farm

Följ artisternas resa mot premiären av året @christmasextravaganza på instagram! Boden Big Band gästades ikväll av en tvättäkta, eXtravagant trio från Western Farms nuvarande och tidigare ensemble 󾠘󾠕󾠘 Emma Öhman, Theres Lundberg och Linnéa Bäcklund bidrog med en helt makalös och trestämmig guldkant, och hjälpte därmed detta fantastiska storband av forna militärmusikanter att lyfta taket av Saga Teatern! Vill ni njuta mer av dessa sångfåglar som vi är så otroligt stolta över - så väntar ännu en konsert imorgon, Söndag. Annars vet ni vad som gäller, eller hur? Boka era biljetter till årets uppsättning av @christmasextravaganza redan idag! www.westernfarm.se

Posted by WESTERN FARM on Saturday, October 10, 2015

Här kommer Drängarnas låt om Western Farm. Dom spelar på Farmen den 18/6 !


VIDEOKÄLLA - videon är delad från
  • WESTERN FARM ( facebook )
  • Video URL : http://facebook.com//WESTERNFARM/videos/10150173946080738/