Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Läslov – En liten film om högläsning – Älvsbyn Lokalteve
Home Kategorier Barn och ungdom Läslov – En liten film om högläsning

Läslov – En liten film om högläsning

0
Läslov – En liten film om högläsning

Lagom till höstlovet eller ”läslovet” som det nu kallas vill Älvsbyns kommun med denna film uppmuntra och inspirera såväl ung som gammal till läsning och högläsning i alla dess former. Medverkande: Anne-Marie Körling, Författare och föreläsare Ulrik Bylander, rektor, Knut Lundmarkskolan Helén Bohman, Förstelärare, Knut Lundmarkskolan Sanna Berg, Klass 3A Knut Lundmarkskolan Melvin Lagerlöf, Klass 3A Knut Lundmarkskolan Lisbeth Viklund, Bibliotekspedagog

VIDEOKÄLLA – videon är delad från