Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Jägarna galapremiär i Älvsbyn – Älvsbyn Lokalteve
Home Kategorier Film Jägarna galapremiär i Älvsbyn

Jägarna galapremiär i Älvsbyn

0
Jägarna galapremiär i Älvsbyn

I denna video går jag på galapremiären av tv-serien Jägarna. Den sänds på Cmore 14 november och på Tv4 våren 2019. I huvudrollen syns ”Erik Bäckström” som spelas av Rolf Lassgård.

VIDEOKÄLLA – videon är delad från