Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Samtidigt i Älvsbyn – Polarbröd – Älvsbyn Lokalteve
Home Kategorier Kultur Samtidigt i Älvsbyn – Polarbröd

Samtidigt i Älvsbyn – Polarbröd

0
Samtidigt i Älvsbyn – Polarbröd

Johan Granberg, inköps- och logistikchef, Polarbröd i Älvsbyn berättar för Lennart Ekdal om hur företaget bidrar till samhället och om vilka utmaningar de ser framöver. Lennart Ekdal, som är journalist med bakgrund på TV4, har på uppdrag av Industrin tar matchen besökt företag i hela landet. Filmerna visas även under Almedalsveckan 2018 – Samtidigt som debatter och diskussioner om Sveriges framtid pågår rullar industrin för fullt runt om i hela Sverige.

VIDEOKÄLLA – videon är delad från