Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
BENSINMUSEET ÄLVSBYN – Älvsbyn Lokalteve
Home Kategorier Motor BENSINMUSEET ÄLVSBYN

BENSINMUSEET ÄLVSBYN

0
BENSINMUSEET ÄLVSBYN
Följ med in i en värld av motoroljor och gamla bensinpumpar.
Publicerades den 15 aug. 2012

Du som tycker om nostalgi. Besök detta museeum i Älvsbyn. Du kommer inte att ångra dig. Här finns allt ifrån våra gamla bensinmackar samlat i två våningar. Allt från minsta reklamgubbe till stor tankbil. Allt som tillhörde en välsorterad mack förr i tiden. Mopeder, gamla leksaksbilar, veteranbilar m.m. Du kommer inte att sakna något från gamla tider.

Video/Youtube sten ström