Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
SMÄKK – En växande musikförening i Älvsbyn (Eng. subtitles) – Älvsbyn Lokalteve
Home Kanaler Älvsbyn - Norrbottens pärla SMÄKK – En växande musikförening i Älvsbyn (Eng. subtitles)

SMÄKK – En växande musikförening i Älvsbyn (Eng. subtitles)

0
SMÄKK – En växande musikförening i Älvsbyn (Eng. subtitles)
Publicerades den 6 mars 2017

Musikföreningen SMÄKK har blivit en riktig kulturskatt för musiker och musikintresserade i Älvsbyn med massor av arrangemang årligen. Bland annat musikcafé, musik i Lomtjärnsparken och spelningar med artister såväl lokala som nationella. Nu senast en gratiskonsert med Kristian Antilla som dragplåster.

Video/Youtube Älvsbyn – Norrbottens pärla