Warning: include_once(/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/wp-admin/external/wpalchemy/MetaBox.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/46/xw48kzbwjxqzwmu/lokalteve.se/public_html/wp-content/plugins/wpvr-tfnp/includes/hooks.php on line 227
Filminspelning med Rolf Lassgård i Älvsbyns kommun – Älvsbyn Lokalteve
Home Kanaler Älvsbyn - Norrbottens pärla Filminspelning med Rolf Lassgård i Älvsbyns kommun

Filminspelning med Rolf Lassgård i Älvsbyns kommun

0
Filminspelning med Rolf Lassgård i Älvsbyns kommun

Videolänk/Youtube Älvsbyn – Norrbottens pärla

Publicerades den 22 jan. 2014

Än en gång kommer Älvsbyn att gestaltas på vita duken. Denna gång är det regissören John Olsson som har valt Norrbottens pärla som inspelningsplats för ett antal scener i sin kommande film Miraklet i Viskan. Med sig har han skådespelarveteranen Rolf Lassgård i huvudrollen som Bjarne Nyman. Senast Rolf filmade i Älvsbyn var snart två decennier sedan då i filmen Jägarna. Filmpool Nord är samproducent.

Reporter: Robin Nilsson
Foto och redigering: Peter Lundberg